TITULACIÓ OFICIAL PFI DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

SERVEIS AUXILIAR D'IMATGE PERSONAL: PERRUQUERIA I ESTÉTICA

Obtindràs una titulació oficial del departament d’educació de la Generalitat de Catalunya, convertint-te en un@ professional en Serveis Auxiliars de Perruqueria i estètica. Amb aquests estudis del programa de formació i inserció, aprendràs les bases de les professions relacionades amb la perruqueria, el maquillatge i la estètica. És un punt de partida per especialitzar-te en el sector de la imatge personal i descubrir què és el que més t’agrada. L’èxit estarà en la qualitat professional que desenvoluparàs a l’escola amb treballs teòrics i pràctics, endinsant-te al món laboral amb la nova FPDual.
  • Hores
  • 1000 hores
  • Durada
  • 1 any acadèmic
  • Data d'inici
  • Setembre
  • Data finalització
  • Juny

Què apendré durant el curs?

Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques bàsiques de neteja, canvis de forma i color del cabell, així com tècniques bàsiques de maquillatge, depilació, manicura i pedicura, atenent al client i preparant els equips, materials i àrees de treball. 

L'objectiu dels PFI és proporcionar-los, d'una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l'altra, l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

Aqst es de un alumne, Enric Masó q va fer grau mitja ds perruqueria fa uns 10 anys:
 
"hi ha una etapa de la meva vida que em va marcar i sempre que penso en aquells anys somric. Parc estudi va ser una gran experiència, per molts motius. D’allà em vaig emportar amics, moltes anècdotes, una formació immillorable que em va obrir les portes a un ampli ventall d’oportunitats laborals... I el millor de tot, el gran equip que formaven entre professores i administratives, que puc dir orgullosament van ser molt més que això, per a mi van ser unes amigues genials que em van acompanyar durant aquells fantàstics dos anys"

Mòduls de formació professional (entre 615 i 665 hores)
  Preparació de l'Entorn Professional
  Rentat i Canvis de Forma del Cabell
  Canvi de Color del Cabell
  Serveis Auxiliars d'Estètica
  Atenció al Client
  Projecte Integrat
  Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals
  Formació Pràctica en Empreses (mínim 180 hores)

Mòduls de formació general (entre 295 i 345 hores)
  Estratègies i Eines de Comunicació
  Entorn Social i Territorial
  Estratègies i Eines Matemàtiques
  Incorporació al Món Professional

Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores)
  Inclouen: Qualificació professional completa: IMP022_1: Serveis auxiliars de perruqueria

Com hi accedeixo?

Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys d'edat i com a màxim 21 en l'any d'inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.

A què em podré dedicar?

Oferim un Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar en imatge Personal: Perruqueria i Estètica, dins l’àmbit de la Imatge Personal. (Amb el suport i subvencionat per el Departament d'Ensenyament).

Aquests estudis capaciten per dur a terme les tasques següents:
  Tasques bàsiques de neteja
  Preparació de l’entorn professional
  Rentat i canvis de forma del cabell
  Canvi de color del cabell
  Accés als centres de formació d'adults per obtenir el GESO, sense complir el requisit de tenir 18 anys
  Atenció al client
  Projecte Integrat
  Formació bàsica en prevenció de riscos laborals

Acreditació formativa
  Certificat de Professionalitat oficial de Nivell 1 de Serveis Auxiliars de Perruqueria expedit per la Generalitat de Catalunya (SOC).

Continuïtat formativa
  Un cop superat el PFI, l’alumne/a pot fer la Prova d’Accés a Cicles Formatius i entrar a un CFGM en cas d’haver superat la prova. També poden continuar amb un certificat de professionalitat de nivell 2 (IMPQ0208 de Perruqueria).

Inserció laboral

  Una vegada superat el PFI, els alumnes podran treballar en salons de perruqueria, centres de bellesa, hotels, centres d’esports, geriàtrics, balnearis i SPA.

Unes professionals excepcionals, un equip humà sensacional que t'acull, t'orienta i t'abraça quan més ho necessites. No tinc paraules per descriure TOT el que em van donar quan ho necessitava TOT. Mil gràcies a totes.

Meritxell Monfort, Ex-alumna Cursos de perruqueria i estètica

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Ens pots trucar al 93 870 81 10 o escriure'ns a parcestudi@parcestudi.com

Utilitzem «cookies» pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis.  Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació Més informació

ACCEPTO